Vacature: Stage Embedded Scientist

Locatie: Pro-F Performance Center, Enschede
Start: Direct

Samen voor topprestaties!

Ben jij geïnteresseerd in sport en revalidatie? Samen met de Rijksuniversiteit Groningen, afdeling Bewegingswetenschappen zoeken wij een masterstudent Human Movement Sciences voor een afstudeeronderzoek vanaf september 2023. Het exacte onderwerp van het onderzoek kan in gezamenlijkheid met de student worden bepaald, net als de exacte startdatum. Wij focussen ons op verschillende patiënten populaties en topsporters waarin we metingen doen op het gebied van 3D bewegingssensoren, inspanningstesten, return-to-sports testen. 

Deze praktische stage is een unieke kans om vaardigheden aan te leren als embedded scientist als bijbaan, gecombineerd met het afstudeeronderzoek. 

Wij bieden:

  • Een combinatie van een bijbaan (ondersteuning team Performance & Development binnen Pro-F) en een afstudeeronderzoek
  • Een unieke kans om een afstudeeronderzoek te gaan doen binnen een gerenommeerde sport praktijk in Enschede
  • Een plek waarbij je praktische vaardigheden op kan doen met zowel patiënten, als amateur – en professionele sporters (FC Twente, TalentNED)
  • Een kans op een aanstelling als junior embedded scientist na behalen diploma

Wij zoeken:

  • Een masterstudent aan de Rijksuniversiteit Groningen
  • Een leergierige student, die wil werken in een praktische sport/revalidatie setting
  • Iemand afkomstig uit de regio Oost-Nederland (Twente/Achterhoek) met de ambitie om terug te keren naar die regio is een pre

Wat bieden wij? 

De juiste omstandigheden om te groeien:

Unieke werklocatie

Het Pro-F Performance Center is een inspirerende werkomgeving en biedt fantastische faciliteiten voor therapeuten en patiënten. Zo zijn de behandelkamers ruim en goed ingericht. De oefenzaal heeft een tartanbaan, kunstgrasveld en krachtruimte. En voor revalidatie doeleinden is er een zwembad van 1,40 meter diep.

Persoonlijke ontwikkeling

Werken bij Pro-F betekent continue persoonlijke ontwikkeling. Er zijn volop kansen en mogelijkheden die je kan grijpen. De organisatie groeit, en is constant in ontwikkeling. 

Wie werken er bij Pro-F?

ontmoet je collega:

Join the Pro-F Family

Pro-F Professionele Fysiotherapie is een jonge ondernemende fysiotherapiepraktijk waarbij de patiënt altijd centraal staat. Professioneel, bevlogen, betrouwbaar, vooruitstrevend, overtuigend en betrokken zijn onze kernwaarden. Bij Pro-F kom je te werken in een inspirerende en creatieve werkomgeving met een enthousiast en gezellig team. Binnen het team heerst een informele sfeer en hands-on mentaliteit, waarbij flexibiliteit en effectief samenwerken belangrijk zijn. We delen continu kennis en ervaringen om zo nog beter te worden.

Jouw sollicitatie procedure
Ook dit doen we bevlogen

Stap 1: Stuur ons je sollicitatie
Vul het formulier helemaal onderaan deze pagina compleet in. Upload je CV en een foto. 
Stap 2: Kom langs voor een kop koffie
We nemen na je sollicitatie contact met je op om (digitaal) kennis te maken met een kop koffie of thee.
Stap 3: Ontmoet je collega's
Klikt het na de eerste kennismaking? Dan nodigen we je uit om een dag mee te draaien in de praktijk.

Solliciteer
vandaag nog met dit formulier

Wil je solliciteren naar deze stageplek? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie naar ellen.meester@pro-f.nl