Vacature: Office manager

20 - 40 uur | Locatie: Pro-F Performance Center | Start: augustus 2021

Samen voor topprestaties!

Als office manager zorg je, samen met je collega’s van het supportteam, ervoor dat alles op rolletjes verloopt binnen Pro-F. Je support de fysiotherapeuten en organisatie in operationele zin en hebt daarmee een veelzijdige rol. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en collega’s en bent verantwoordelijk voor de hele office-infrastructuur, waarbij je alle praktische zaken regelt en coördineert. Iedere supportmedewerker heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en voor de huidige functie zijn we op zoek naar iemand met affiniteit op het gebied van financiële administratie.

Wat betekent dat precies?

 • Je bent verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie
 • Belangrijk onderdeel daarvan is het declareren van fysiotherapie bij zorgverzekeraars en patiënten.
 • Klantbeleving is bij Pro-F erg belangrijk, je bent het visitekaartje van de praktijk en bent daarom gastvrij en klantvriendelijk.
 • Via mail, telefoon, whatsapp en direct klantcontact plan je afspraken in de agenda’s en handel je vragen over bijvoorbeeld facturen af.
 • Je hebt oog voor de voorraden binnen de praktijk, bestelt materialen en hebt contact met leveranciers
 • Coördineren van alle praktische zaken op kantoor

Wat zoeken we?

Profieleisen:

 • Je kunt snel schakelen en multitasken
 • Je bent klantgericht, zelfredzaam, professioneel en vriendelijk
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en red je aan de telefoon in het Engels
 • Je hebt ervaring met administratieve processen en secretariële ondersteuning
 • Je heb minimaal een afgeronde MBO/HBO opleiding
 • Je hebt affiniteit met financiële administratie

Wat bieden wij? 

De juiste omstandigheden om te groeien:

Unieke werklocatie

Het Pro-F Performance Center is een fantastische werkomgeving en biedt fantastische faciliteiten voor therapeuten en patiënten. Zo zijn de behandelkamers ruim en goed ingericht. De oefenzaal heeft een tartanbaan, kunstgrasveld en krachtruimte. En voor revalidatie doeleinden is er een zwembad van 1,40 meter diep.

Afwisselende werkzaamheden

Het kantoor is het kloppend hart van de organisatie waar therapeuten, patiënten én allerlei vragen binnen komen. Het is er nooit saai, er gebeurt van alles! Naast de dagelijkse gang van zaken heeft iedereen binnen het supportteam zijn eigen verantwoordelijkheden.

 
Persoonlijke ontwikkeling

Werken bij Pro-F betekent continue persoonlijke ontwikkeling. Er zijn volop kansen en mogelijkheden die je kan grijpen. De organisatie groeit, groei jij mee? Wij zorgen voor de mogelijkheden en voor iedereen is er een opleidingsbudget.

Vaste uren

Onzekerheid over je salaris geeft onrust. Bij Pro-F heeft iedereen een contract met vaste uren en een uurloon passend bij je functie en ervaring. Zo weet je iedere maand wat je inkomen is.

Wie werken er bij Pro-F?

ontmoet je collega:
Video afspelen

Join the Pro-F Family

Binnen de Pro-F Family staan we voor elkaar, maken we plezier en delen we lief en leed. We werken hard maar weten ook hoe we moeten genieten! Van een gezamenlijke picknick, een woensdagavond borrel tot  jaarlijks teamuitje!

Bij Pro-F werken professionals die vragen durven te stellen, out of the box denken en dingen anders doen. Wat centraal staat is een biomechanische onderbouwing van een gedeelde visie op behandelen. Er wordt samengewerkt in een multidisciplinaire team. Ook buiten werktijd zijn er regelmatig leuke uitjes en bijeenkomsten. 

 

Jouw sollicitatie procedure
Ook dit doen we bevlogen

Stap 1: Stuur ons je sollicitatie
Vul het formulier helemaal onderaan deze pagina compleet in. Upload je CV en een foto. 
Stap 2: Kom langs voor een kop koffie
We nemen na je sollicitatie contact met je op om (digitaal) kennis te maken met een kop koffie of thee.
Stap 3: Ontmoet je collega's
Klikt het na de eerste kennismaking? Dan nodigen we je uit om een dag mee te draaien in de praktijk.

Solliciteer
vandaag nog met dit formulier

Ben jij een bezige bij die wil blijven leren om zichzelf te verbeteren? En ben jij bereid om net die ene stap extra te zetten om succes te behalen? Dan is er binnen onze organisatie ruimte voor jou! Vul het formulier onderaan de pagina in en kom kennis maken. We drinken samen een kop koffie, je loopt een dag mee en maakt kennis met dit leuke team.