Vacature: Support Medewerker

12 uur | Locatie: Pro-F Performance Center | Start: in overleg

Samen voor topprestaties!

Hoi! Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een gezellig team voor 12 tot 16 uur per week? We staan altijd open voor een vrijblijvende sollicitatie met iemand die het visitekaartje van de praktijk wil zijn; representatief, met een proactieve houding. Werken terwijl de kinderen op school zitten of een aantal uren vastigheid naast de uren die je als ZZP-er maakt! Deze functie maakt dat goed te combineren!

De belangrijkste taken zijn::

  • Het beantwoorden van de telefoon, e-mails, whatsapp en alle andere denkbare communicatie
  • Het ontvangen van bezoekers
  • Inplannen van afspraken en agendabeheer
  • Verwerken van de post
  • Verzamelen van data
  • Het bijhouden van de voorraad en het plaatsen en verwerken van bestellingen.

Jouw werkomgeving? Niet zo standaard!

Je komt namelijk te werken in het Pro-F Performance Center, het kloppend hart van onze organisatie. De homebase van zo’n 30 mega gezellige vakidioten.

Met een goede dosis “gezond verstand” kom je een heel eind wat betreft het uitoefenen van je werkzaamheden. Wij zetten graag een stap extra voor onze patiënten en collega’s. Een focus op klantbeleving en een service gerichte instelling zijn dan ook erg bruikbaar.

Wat bieden wij? 

De juiste omstandigheden om te groeien:

Unieke werklocatie

Het Pro-F Performance Center is een fantastische werkomgeving en biedt fantastische faciliteiten voor therapeuten en patiënten. Zo zijn de behandelkamers ruim en goed ingericht. De oefenzaal heeft een tartanbaan, kunstgrasveld en krachtruimte. En voor revalidatie doeleinden is er een zwembad van 1,40 meter diep.

Afwisselende werkzaamheden

Het kantoor is het kloppend hart van de organisatie waar therapeuten, patiënten én allerlei vragen binnen komen. Het is er nooit saai, er gebeurt van alles! Naast de dagelijkse gang van zaken heeft iedereen binnen het supportteam zijn eigen verantwoordelijkheden.

 
Persoonlijke ontwikkeling

Werken bij Pro-F betekent continue persoonlijke ontwikkeling. Er zijn volop kansen en mogelijkheden die je kan grijpen. De organisatie groeit, groei jij mee? Wij zorgen voor de mogelijkheden en voor iedereen is er een opleidingsbudget.

Vaste uren

We zoeken iemand voor zo’n 12 uur per week, te verdelen over de maandag en dinsdag. Daarbij hoort een salaris van €2100 - €2600 op basis van 40 uur bruto per maand plus alle leuke extraatjes die gepaard gaan met het werken bij Pro-F.

Wat zoeken we?

Er is altijd wel wat te doen, vragen van klanten, inplannen van afspraken of de kamerplanning. Multitasken en snel kunnen schakelen wordt daarom zeer gewaardeerd. En is het even iets rustiger? Dan zie jij met jouw aanpakkersmentaliteit vast nog genoeg werkzaamheden liggen.

Naast hard werken houden we ook van hard genieten!  We hechten veel waarde aan werkplezier maar ook zeker aan plezier ná het werk. We noemen onszelf niet voor niets de Pro-F Family. Denk aan meerdere teamuitjes/tripjes per jaar, gezellige borrels, sportieve uitdagingen en een actieve groepsapp.

Join the Pro-F Family

Binnen de Pro-F Family staan we voor elkaar, maken we plezier en delen we lief en leed. We werken hard maar weten ook hoe we moeten genieten! Van een gezamenlijke picknick, een woensdagavond borrel tot  jaarlijks teamuitje!

Bij Pro-F werken professionals die vragen durven te stellen, out of the box denken en dingen anders doen. Wat centraal staat is een biomechanische onderbouwing van een gedeelde visie op behandelen. Er wordt samengewerkt in een multidisciplinaire team. Ook buiten werktijd zijn er regelmatig leuke uitjes en bijeenkomsten. 

 

Jouw sollicitatie procedure
Ook dit doen we bevlogen

Stap 1: Stuur ons je sollicitatie
Vul het formulier helemaal onderaan deze pagina compleet in. Upload je CV en een foto. 
Stap 2: Kom langs voor een kop koffie
We nemen na je sollicitatie contact met je op om (digitaal) kennis te maken met een kop koffie of thee.
Stap 3: Ontmoet je collega's
Klikt het na de eerste kennismaking? Dan nodigen we je uit om een dag mee te draaien in de praktijk.

Solliciteer
vandaag nog met dit formulier

Heb jij wel zin in een gezellige werkomgeving met enthousiaste collega’s, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! 

P.S: Van een standaardbrief worden we niet zo vrolijk, dus laat je creativiteit de vrije loop!