Human Resources bij Pro-F

Professioneel, betrokken en transparant.

Als je komt werken bij Pro-F, sluit je je aan bij een team dat ergens voor staat: in in een multidisciplinaire, holistische aanpak patiënten begeleiden naar hun eigen topprestatie. En dat doen we ook intern. Samen bekijken we waar je heen wilt groeien en hoe je je de komende jaren gaat ontwikkelen. Wil je doorgroeien tot master of carrière maken in topsportbegeleiding? Alle therapeuten binnen Pro-F werken middels een POP (Persoonlijk Ontwikkeling Plan), er is opleidingsbudget en er worden regelmatig interne cursussen georganiseerd. Je krijgt toegang tot een groot topsport netwerk. Wil je meer weten over onze aanpak? Lees dan hieronder verder. 

#werkenbijProF

Video afspelen

100 dagen plan

We kijken verder dan een maandje inwerken

Bij Pro-F zorgen we ervoor dat je een prettige start maakt binnen onze praktijk. Om nieuwe medewerkers die zachte landing te geven, volg je na je aanstelling een 100 dagen plan. Iedere week staan er zaken op het programma waarin je aandacht besteedt aan en hulp krijgt bij je dossiervorming, het managen van je praktijkagenda en het voeren van een administratie. Je loopt een dag mee op kantoor en regelmatig met collega-therapeuten, zodat je kennismaakt met de cultuur binnen Pro-F. Ook biedt het 100 dagen plan een checklist waarmee we zorgen voor praktische zaken zoals een werkend email account en de juiste kleding om in te werken. Na twee maanden komen we bij elkaar voor een review van je startperiode. We bespreken je toekomstambities, de richting waarin je je wilt ontwikkelen en bekijken we welke trainingen en cursussen je wilt volgen.

Buddy Systeem

We laten je niet aan je lot over

Tijdens je eerste 100 dagen in dienst bij Pro-F, koppelen we je aan een buddy op basis van je profiel en je interesses. Je buddy is een ervaren medewerker, die het reilen en zeilen binnen Pro-F op zijn of haar duimpje kent. Je buddy helpt je met kleine en grote vragen, en laat je verder kennismaken met de cultuur en behandelvisie binnen Pro-F. Je mag je buddy lastigvallen om te sparren, bij twijfel over een bepaalde procedure, maar ook ’s avonds als je je hart wil luchten. Na drie maanden zit de inwerkperiode erop en zal je afscheid nemen van je buddy. Dan denken we dat je het allemaal zelf wel weet en kunt. Je hoeft zijn nummer niet te verwijderen hoor, maar de buddy is dan verantwoordelijk af.
Ondertussen ben je waarschijnlijk goed bevriend geraakt met je buddy en is de kans groot dat dat zo zal blijven.

Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)

Never stop growing

Je legt je ambities en doelen voor een jaar vast in een persoonlijk ontwikkelingsplan. De basis hiervoor leggen we tijdens het review gesprek aan het einde van de eerste 100 dagen. In het POP staan je eigen ambities en een aantal organisatie doelstellingen. Denk daarbij dan bijvoorbeeld aan het aantal zittingen dat je als therapeut jaarlijks draait. Twee keer per jaar hebben we een gesprek over dit persoonlijk ontwikkelingsplan, een POP gesprek. Hierin bekijken we of de gestelde doelen in zicht of tot realisatie zijn gekomen.

Salariëring

Weten wat je waard bent

Bij Pro-F zijn we heel transparant en helder als het gaat om je salaris; je krijgt een vast uurloon en vaste uren. Wat je minimaal verdiend is dus iedere maand, ook tijdens vakanties, hetzelfde en dit zorgt voor rust en zekerheid. We werken met functieprofielen en bijpassende salarisschalen. Aan de hand van je voortgang en ontwikkeling groeit je salaris met je mee. Daarnaast hebben we een ruim opleidingsbudget en worden teamuitjes en werkkleding voor je betaald.
Persoonlijke Ontwikkeling

Stageplan

Leren is groeien, groeien is leren

Studenten fysiotherapie zijn van harte welkom om stage te lopen bij Pro-F en kennis te maken met een dynamische fysiotherapiepraktijk. We bieden plek aan studenten fysiotherapie uit het eerste tot en met vierde jaar van de Saxion Hogeschool in Enschede. Het doel van de stageperiode is om jouw bestaande competenties verder te ontwikkelen die van belang zijn om binnen een professionele omgeving te kunnen werken. Om dit te bereiken is het belangrijk veel mee te kijken, mee te voelen, uit te voeren en vragen te stellen. Als een leidraad in de vierdejaars stage hebben wij het Pro-F stageplan opgesteld. Door het volgen van dit plan leer je te werken met het elektronisch patiënten dossier (EPD), loop je mee met de verschillende disciplines binnen de fysiotherapie en verdiep je je in specifieke literatuur die we je aanbieden. Stel je open op, denk out of the box en doe de dingen anders. Daar is bij ons de ruimte voor. Aan het einde van je stage, geef je een eindpresentatie waarin je vertelt over hetgeen je hebt geleerd en welke persoonlijke ontwikkeling je hebt doorgemaakt.

Sollicitatieprocedure

Let's put things in motion

Naar aanleiding van een vacature die op de website van Pro-F staat, kun je solliciteren op een functie. Dit doe je door een motivatie en CV per brief te sturen voor de specifieke functie. Je ontvangt van ons een reactie waarin we je de sluitingsdatum van de vacature inzendingen meedelen. Na deze sluitingsdatum, maken we intern een selectie van alle binnengekomen sollicitaties en word je wellicht uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit zullen we je per email meedelen en wordt het gesprek ingepland. Tijdens het eerste gesprek drinken we een kopje koffie of thee en maken we graag kennis met elkaar. Een dagdeel meelopen met een therapeut in onze praktijk is een logisch vervolg op het eerste gesprek.

Dagdeel meelopen

Proef de cultuur

Tijdens een eventueel 2e gesprek in de sollicitatieprocedure, loop je een dagdeel mee met een therapeut in de praktijk. Zo leer je de locatie, onze visie op het omgaan met patiënten én onze werkwijze kennen. 

Na het 2e gesprek bekijken we of er wederzijds een match is. Eventueel volgt er dan een derde gesprek waarin we de arbeidsvoorwaarden bespreken en de arbeidsovereenkomst tekenen. En dan ben je een Pro-F-essional fysiotherapeut!

Goeie omstandigheden om te groeien toch?
Bekijk onze vacatures.