Ontmoet Wouter

Van stagiair tot Hoofd Fysio bij FC Twente

Maak kennis met Wouter, een van onze Senior Fysiotherapeuten. Op dit moment is Wouter gedetacheerd bij FC Twente als hoofd fysiotherapeut maar hij is bij ons binnen gekomen als stagiair in 2010. Graag laten we je zijn loopbaan zien om je een beeld te geven hoe een cariere bij Pro-F kan lopen.

#werkenbijProF

Stage lopen

Wouter is begonnen als stagiair en heeft meegelopen met verschillende therapeuten. Hierdoor maakt hij kennis met de behandelvisie van de praktijk.

Afgestudeerd Fysiotherapeut

Na een succesvol afgeronde stage waarbij hij het Pro-F stageplan heeft doorlopen treedt Wouter in dienst als algemeen fysiotherapeut.

Housewarming

Lief en leed wordt samen gedeeld binnen de Pro-F Family. Het nieuwe huis van wouter werd ingewijd met een gezellige house warming/ suprise party met collega’s.

#ProFfamilie

Cursus FMS

Als fysiotherapeut ben je nooit uitgeleerd. Wouter heeft vele cursussen gevolgd voor een verdere ontwikkeling van zijn kennis.

#nooituitgeleerd #persoonlijkeontwikkeling 

Medische begeleiding vereniging

Als toekomstig sportfysiotherapeut heeft Wouter ervaring opgedaan bij verschillende lokale sportverenigingen en medische begeleiding verzorgd aan verschillende teams.

Gouden Troffel

Persoonlijke en professionele topprestaties worden gevierd met een uitreiking van de gouden troffel. Wouter heeft er al meerdere in ontvangst mogen nemen. 

#topprestatie

Meekijken bij collega's

Wouter kijkt mee in Antwerpen bij een revalidatie, met een collega therapeut om kennis te delen. Leren van elkaar en samen beter worden om de patiënt beter te kunnen helpen.

Diploma sportfysiotherapie

Na jaren ervaring in de praktijk en een opbouw van brede (basis)kennis heeft Wouter in 2017 zijn diploma sportfysiotherapie behaald.

FDM cursus

Met het gehele team een incompany cursus FDM. Een verdere verdieping en behandelmethoden van de fascia.

#nooituitgeleerd #professioneletopprestatie

Stagebegeleider

Als stagebegeleider ben je coach van bijna afgestudeerde studenten. Wouter heeft vele studenten naar een succesvolle afronding van de studie fysiotherapie begeleidt.

#persoonlijkeontwikkeling #coach

Team uitjes

Van gezellige kerstborrels tot een weekend weg. Hard werken wordt beloond met veel gezelligheid.

#proFfamily #workhardplayhard

Opleiding USA

5 dagen cursus in Phoenix USA waar hij veel heeft geleerd over revalidatie en herstelstrategie.

Hoofd fysiotherapeut bij FC Twente

Namens Pro-F is Wouter gedetacheerd bij FC Twente waar hij hoofd fysiotherapeut is.

#iedereenzijneigentopprestatie

En jij?
Tot waar wil jij groeien?
Bekijk onze vacatures.