Vacature: Manueel Therapeut

24-40 uur | Locatie: Pro-F Performance Center (en Clubfit) Enschede | Start: direct

Hoe help jij jouw patiënt naar een topprestatie?

Ben jij een energieke manueel therapeut met passie voor het vak, een open attitude en pro-actieve houding? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.

 

Binnen Pro-F zijn wij op zoek naar een ambitieuze professional voor onze doelgerichte patiënten die weer voor topprestaties willen gaan. Je komt in een multidisciplinair team te werken waar jouw expertise écht een bijdrage levert. Als manueel therapeut word je in je kracht gezet, je behandelt uiteraard je eigen patiënten, maar jouw ondersteuning in trajecten van collega-therapeuten wordt ook echt gewaardeerd. Wij zijn op zoek naar een teamplayer met een sterke focus op kwaliteit en klantbeleving. Als manueel therapeut van Pro-F werk je samen met een team van specialisten vanuit diverse disciplines.

Wat zoeken we?

Profieleisen:

  • Spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels is een pré
  • Ontwikkelingsgerichte werkhouding
  • Zelfstandig, ambitieus en zelfkennis
  • Je bent bereid om buiten kantoortijden te werken
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Fysiotherapie én afgeronde Master Manueel
  • Je bent BIG geregistreerd

Wat bieden wij? 

De juiste omstandigheden om te groeien:

Unieke werklocatie

Het Pro-F Performance Center is een fantastische werkomgeving en biedt vele faciliteiten. Zo zijn de behandelkamers ruim en goed ingericht. De oefenzaal heeft een tartanbaan, kunstgrasveld en krachtruimte. En voor revalidatie doeleinden is er een zwembad van 1,40 meter diep.

Opleidingsbudget
In een cultuur waar talent de kans krijgt bieden wij een ruim opleidingsbudget voor (interne) opleidingen en cursussen, je krijgt veel ruimte je op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak te ontwikkelen.
Zachte landing

Bij Pro-F zorgen we ervoor dat je een prettige start maakt binnen onze praktijk. Om nieuwe therapeuten die zachte landing te geven, volg je na je aanstelling een 100 dagen plan en wordt je gekoppeld aan een buddy. We gooien je niet in het diepe maar geven je de juiste begeleiding voor een warm welkom.

Vaste uren

Onzekerheid over je salaris geeft onrust. Bij Pro-F heeft iedereen een contract met vaste uren en een uurloon passend bij je functie en ervaring. Het salaris van een manueel therapeut ligt tussen €3680,30 en €5919,30 per maand op basis van 40 uur.

Wie werken er bij Pro-F?

ontmoet je collega’s:

Video afspelen
Video afspelen

Join the Pro-F Family

Binnen de Pro-F Family staan we voor elkaar, maken we plezier en delen we lief en leed. We werken hard maar weten ook hoe we moeten genieten! Van een gezamenlijke picknick, een woensdagavond borrel tot  jaarlijks teamuitje!

Bij Pro-F werken fysiotherapeuten die vragen durven te stellen, out of the box denken en dingen anders doen. Wat centraal staat is een biomechanische onderbouwing van een gedeelde visie op behandelen. Er wordt samengewerkt in een multidisciplinaire team. Ook buiten werktijd zijn er regelmatig leuke uitjes en bijeenkomsten. 

 

Jouw sollicitatie procedure
Ook dit doen we bevlogen

Stap 1: Stuur ons je sollicitatie
Vul het formulier helemaal onderaan deze pagina compleet in. Upload je CV en een foto. 
Stap 2: Kom langs voor een kop koffie
We nemen na je sollicitatie contact met je op om (digitaal) kennis te maken met een kop koffie of thee.
Stap 3: Ontmoet je collega's
Klikt het na de eerste kennismaking? Dan nodigen we je uit om een dag mee te draaien in de praktijk.

Solliciteer
vandaag nog met dit formulier

Ben jij een manueel therapeut die wil blijven leren om zichzelf te verbeteren? En ben jij bereid om net die ene stap extra te zetten om succes te behalen? Dan is er binnen onze organisatie ruimte voor jou! Vul het formulier onderaan de pagina in en kom kennis maken. We drinken samen een kop koffie, je loopt een dag mee en maakt kennis met dit leuke team.

Acquisitie naar aanleiding  van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.