Vacature: Personal Trainer

Locatie: Pro-F Performance Center, Enschede
Start: Direct

Samen voor topprestaties!

Bij Pro-F Fysiotherapie hebben we een jaar vol succesvolle Personal Training achter de rug. En dat betekent maar één ding: we willen ons team uitbreiden! Ben jij de gedreven persoon die wij zoeken om deel uit te maken van ons Performance & development team?

Jouw Missie?

Jij bent de sleutel tot de topprestaties van onze klanten. Of het nu gaat om een ondernemer die zijn conditie wil opkrikken, een huisvrouw die streeft naar gewichtsverlies, of een toegewijde sporter die een specifieke training nodig heeft – jij staat klaar om hen te begeleiden naar hun doelen. Je verzorgt functionele loop-, conditie-, kracht- en revalidatietrainingen voor een diverse groep klanten.

Als lid van ons team heb je een veelzijdige rol. Aan de ene kant ben je ondernemend, beheer je je eigen agenda en ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenkring. Aan de andere kant ben jij de absolute vakinhoudelijke expert op het gebied van Personal Training.

Wij zoeken:

Profieleisen:

  • Je hebt een actieve werkhouding
  • Spreekt en schrijft goed Nederlands en je spreekt goed Engels
  • Aantoonbare ervaring met Personal Training
  • Je bent bereid flexibel om te gaan met je uren
  • Relevante opleidingen gevolgd op gebied van PT
  • Pré: zelfstandig in staat trainingsprogramma’s te ontwikkelen en uit te voeren
  • Je woont bij voorkeur in de buurt van Enschede

Wat bieden wij? 

De juiste omstandigheden om te groeien:

Unieke werkplek

In het Pro-F Performance Center ervaar je een werkomgeving die zijn gelijke niet kent, compleet met faciliteiten die het hart van elke Personal Trainer sneller doen kloppen (en meer). Onze oefenzaal is uitgerust met een tartanbaan, een kunstgrasveld en een krachtruimte, waardoor je alle tools hebt om je klanten naar topprestaties te begeleiden.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Pro-F staat persoonlijke groei centraal. Hier krijg je de kans om je potentieel volledig te benutten, want onze organisatie groeit en evolueert voortdurend. Grijp de mogelijkheden die hier voor het oprapen liggen en laat jezelf en onze organisatie samen naar nieuwe hoogten stijgen.

Toegang tot groot netwerk

Bij Pro-F geniet je van samenwerkingen met vooraanstaande topsportorganisaties en internationale topatleten die wij zowel in binnen- als buitenland ondersteunen bij hun prestatieverbetering. Een netwerk dat jouw carrière naar nieuwe hoogten zal brengen.

Multidisciplinair team

Je zult je thuis voelen in een dynamische omgeving met een breed scala aan professionals uit verschillende disciplines. Onze teamleden variëren van bewegingswetenschappers tot fysiotherapeuten en sportartsen, wat zorgt voor een inspirerende samenwerkingsomgeving.

Wie werken er bij Pro-F?

ontmoet je collega:

Join the Pro-F Family

Pro-F Professionele Fysiotherapie is een jonge ondernemende fysiotherapiepraktijk waarbij de patiënt altijd centraal staat. Professioneel, bevlogen, betrouwbaar, vooruitstrevend, overtuigend en betrokken zijn onze kernwaarden. Bij Pro-F kom je te werken in een inspirerende en creatieve werkomgeving met een enthousiast en gezellig team. Binnen het team heerst een informele sfeer en hands-on mentaliteit, waarbij flexibiliteit en effectief samenwerken belangrijk zijn. We delen continu kennis en ervaringen om zo nog beter te worden.

Jouw sollicitatie procedure
Ook dit doen we bevlogen

Stap 1: Stuur ons je sollicitatie
Vul het formulier helemaal onderaan deze pagina compleet in. Upload je CV en een foto. 
Stap 2: Kom langs voor een kop koffie
We nemen na je sollicitatie contact met je op om (digitaal) kennis te maken met een kop koffie of thee.
Stap 3: Ontmoet je collega's
Klikt het na de eerste kennismaking? Dan nodigen we je uit om een dag mee te draaien in de praktijk.

Solliciteer
vandaag nog met dit formulier

Wil je solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie naar richelle.gaakink@pro-f.nl