Pro-F Young Professional Program

Voor een kick start van je carrière als fysiotherapeut

Ga jij voor  topprestatie?

Pro-F Young Professionals Program

Sta jij in de startblokken om je skills naar een hoger niveau te tillen? Bij Pro-F Professionele Fysiotherapie starten we in het studiejaar 2024-2025 met het ‘Young Professionals Program’. Dit programma biedt jou als student fysiotherapie extra kennis en praktijkervaring over allerlei interessante onderwerpen die je als fysiotherapeut tegenkomt. Naast diepgaande kennis over fysiotherapeutische onderwerpen zoals de knie, enkel en rug, krijg je ook extra scholing in sportvoedingsleer, EHB(S)O, tapen, sportpsychologie, bewegingswetenschappen en sportgeneeskunde.

Als Pro-F Young Professional ben je ambitieus, denk je buiten de gebaande paden en wil je jezelf blijven ontwikkelen. Ons tweejarige programma begint in september en geeft je de kans om intensieve coaching te krijgen, relevante werkervaring op te doen en je kennis uit te breiden. Zo kun jij echt het verschil maken in je vakgebied en bijdragen aan betere zorg in Nederland. Bovendien is dit programma een mooie aanvulling op je cv, wat je helpt om je professionele toekomst te versterken.

Meld je aan via het contactformulier hieronder en zorg dat je erbij bent bij de kickoff begin september 2024!

Join het Pro-F Young Professional Program!

Pro-F Young Professional

Wij zijn op zoek naar talentvolle fysiotherapeuten in opleiding die ambitieus zijn en in zichzelf willen investeren. 

Jouw commitment:

  • Proactieve houding
  • 80% aanwezigheid
  • 1 x per twee weken samenkommoment
  • eerste jaar afgerond met positief studieadvies

Wat bieden wij? 

De juiste omstandigheden om te groeien:

Intensieve coaching

We kijken naar je doelen en persoonlijke ontwikkeling en helpen jou deze professionele topprestatie te behalen middels intensieve begeleiding.

Kennis

We bieden je een verdieping van kennis aansluitend op het bestaande curriculum. Deze kennis wordt vanuit verschillende disciplines van ervaren fysiotherapeuten, bewegingswetenschapper tot psycholoog met je gedeeld.

Netwerk

Pro-F heeft een groot netwerk van partners en verenigingen welke we open zetten voor jou! We bieden de mogelijkheid om binnen dit netwerk praktijkervaring op te doen en/ of stage te lopen.

Studiepunten

De stagemogelijkheden kunnen worden gebruikt voor de verplichte vrije invulling vanuit Saxion, waaraan studiepunten zijn gekoppeld.

Wie werken er bij Pro-F?

ontmoet je collega:
Video afspelen

Join the Pro-F Family

Binnen de Pro-F Family staan we voor elkaar, maken we plezier en delen we lief en leed. We werken hard maar weten ook hoe we moeten genieten! Van een gezamenlijke picknick, een woensdagavond borrel tot  jaarlijks teamuitje!

Bij Pro-F werken fysiotherapeuten die vragen durven te stellen, out of the box denken en dingen anders doen. Wat centraal staat is een biomechanische onderbouwing van een gedeelde visie op behandelen. Er wordt samengewerkt in een multidisciplinaire team. Ook buiten werktijd zijn er regelmatig leuke uitjes en bijeenkomsten. 

 

Word Pro-F Young Professional

Stap 1: Meld je aan

Meld je aan via het onderstaand contactformulier

Stap 2: Connect

Ontvang een uitnodiging van de kick off 

Stap 3: Meet up

Laat je informeren over de inhoud van het programma en de mogelijkheden die we bieden

Stap 4: Let's start

Vergaar kennis en kunde met enthousiaste medestudenten en zorgprofessionals

Meld je aan
vandaag nog met dit formulier

Ben jij de student fysiotherapie die wij zoeken?

Meld je dan aan voor de kick-off van het Pro-F Young Professional Program.

Aanmelden kan tot eind augustus 2024 via onderstaand aanmeldformulier.