Vacature: Algemeen Fysiotherapeut

24-40 uur | Locatie: Pro-F Performance Center en Clubfit, Enschede | Start: direct

Hoe help jij jouw patiënt naar een topprestatie?

Ben jij een energieke, fysiotherapeut met passie voor het vak, een open attitude en proactieve houding? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze professional met affiniteit voor GLI (gecombineerde leefstijlinterventie), TKP/THP (totale knie-/heupprothese) en/ of neurologie. Je gaat onder andere werken met deze specifieke doelgroepen, waarbij je je expertise inzet om hen te begeleiden in hun herstel- en revalidatietraject. Het is jouw verantwoordelijkheid, samen met je collega-therapeuten, om deze individuen te ondersteunen bij het behalen van hun specifieke doelen. Daarnaast behandel je algemeen fysiotherapeutische klachten van onze doelgerichte klanten. We zoeken een teamspeler met een sterke focus op kwaliteit en klantbeleving.

Wat zoeken we?

Je komt te werken binnen het Pro-F Performance Centrum en op locatie Clubfit. Voor deze functie is het belangrijk dat je een actieve relatie onderhoudt met specialisten en artsen. 

Profieleisen:

  • Ontwikkelingsgerichte werkhouding
  • Minimaal twee jaar werkervaring als fysiotherapeut
  • Zelfstandig, ambitieus en zelfkennis
  • Je bent bereid om op zaterdag en in de avonduren te werken

Wat bieden wij? 

De juiste omstandigheden om te groeien:

1e en 2e lijns fysiotherapie

Deze functie biedt de mogelijkheid om zowel de klinische revalidatie als 1e lijn werk te combineren door een intensieve samenwerking met het ziekenhuis. Een unieke kans! 'best of both worlds'

Opleidingsbudget
In een cultuur waar talent de kans krijgt bieden wij een ruim opleidingsbudget voor (interne) opleidingen en cursussen. Er zijn doorgroeimogelijkheden tot master of specialisatie.
Zachte landing

Bij Pro-F zorgen we ervoor dat je een prettige start maakt binnen onze praktijk. Om nieuwe therapeuten die zachte landing te geven, volg je na je aanstelling een 100 dagen plan en wordt je gekoppeld aan een buddy. We gooien je niet in het diepe maar geven je de juiste begeleiding voor een warm welkom.

Vaste uren

Onzekerheid over je salaris geeft onrust. Bij Pro-F heeft iedereen een contract met vaste uren en een uurloon passend bij je functie en ervaring. Deze startersfunctie valt in ons functieprofiel van Junior Fysiotherapeut. De bijpassende salarisschaal ligt hierin tussen de €2574,- en €2880,- op basis van 40 uur.

Wie werken er bij Pro-F?

ontmoet je collega:
Video afspelen

Join the Pro-F Family

Binnen de Pro-F Family staan we voor elkaar, maken we plezier en delen we lief en leed. We werken hard maar weten ook hoe we moeten genieten! Van een gezamenlijke picknick, een woensdagavond borrel tot  jaarlijks teamuitje!

Bij Pro-F werken fysiotherapeuten die vragen durven te stellen, out of the box denken en dingen anders doen. Wat centraal staat is een biomechanische onderbouwing van een gedeelde visie op behandelen. Er wordt samengewerkt in een multidisciplinaire team. Ook buiten werktijd zijn er regelmatig leuke uitjes en bijeenkomsten. 

 

Jouw sollicitatie procedure
Ook dit doen we bevlogen

Stap 1: Stuur ons je sollicitatie
Vul het formulier helemaal onderaan deze pagina compleet in. Upload je CV en een foto. 
Stap 2: Kom langs voor een kop koffie
We nemen na je sollicitatie contact met je op om (digitaal) kennis te maken met een kop koffie of thee.
Stap 3: Ontmoet je collega's
Klikt het na de eerste kennismaking? Dan nodigen we je uit om een dag mee te draaien in de praktijk.

Solliciteer
vandaag nog met dit formulier

Ben jij een fysiotherapeut die wil blijven leren om zichzelf te verbeteren? En ben jij bereid om net die ene stap extra te zetten om succes te behalen? Dan is er binnen onze organisatie ruimte voor jou! Vul het formulier onderaan de pagina in en kom kennis maken. We drinken samen een kop koffie, je loopt een dag mee en maakt kennis met dit leuke team.

Acquisitie naar aanleiding  van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.