Vacature: Fysiotherapeut

32-40 uur | Locatie: Pro-F Performance Center en Clubfit, Enschede | Start: direct

Hoe help jij jouw patiënt naar een topprestatie?

Ben jij een ambitieuze fysiotherapeut met een open attitude en interesse in cardiologie en/of neurologie? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.

Binnen Pro-F zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut voor onze doelgerichte patiënten die voor topprestaties willen gaan. Het is aan jou om deze gemotiveerde mensen te begeleiden in hun chronische revalidatie of na een ingreep weer terug te brengen op hun oude niveau of zelfs hoger. Affiniteit met de totale knie- en heuprevalidatie is hierin een mooie pré. Je werkt samen met een team van specialisten vanuit diverse disciplines. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat je deels komt te werken in het Thorax Centrum Twente. Wij zoeken daarom iemand met interesse in cardiologie en/of neurologie.

Wat zoeken we?

Je komt te werken binnen het Pro-F Performance Centrum en op locatie Clubfit. Voor deze functie is het belangrijk dat je een actieve relatie onderhoudt met specialisten en artsen. 

Profieleisen:

  • Spreekt en schrijft goed Nederlands
  • Ontwikkelingsgerichte werkhouding
  • Teamplayer, pro-actief, ambitieus en zelfkennis
  • Je bent bereid om op zaterdag en in de avonduren te werken
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Fysiotherapie
  • Je bent BIG geregistreerd

Wat bieden wij? 

De juiste omstandigheden om te groeien:

Opleidingen & cursussen

Werken bij Pro-F betekent continue persoonlijke ontwikkeling. Van (incompany) cursussen tot (master) opleiding, bij Pro-F ben je nooit uitgeleerd. Ontwikkel jezelf aan de behandeltafel maar ook daarbuiten. Door bijvoorbeeld les te geven of iets nieuws binnen Pro-F op te zetten. Wij zorgen voor de mogelijkheden en voor iedereen is er een opleidingsbudget.

Toegang tot groot netwerk

Pro-F heeft samenwerkingen met verschillende organisaties, specialisten en artsen voor een optimale behandeling van de patiënt. Vergroot je netwerk en deel expertise met deze partijen voor een persoonlijke, professionele topprestatie.

 
Zachte landing

Bij Pro-F zorgen we ervoor dat je een prettige start maakt binnen onze praktijk. Om nieuwe therapeuten die zachte landing te geven, volg je na je aanstelling een 100 dagen plan en wordt je gekoppeld aan een buddy. We gooien je niet in het diepe maar geven je de juiste begeleiding voor een warm welkom.

Vaste uren

Onzekerheid over je salaris geeft onrust. Bij Pro-F heeft iedereen een contract met vaste uren en een uurloon passend bij je functie en ervaring. Zo weet je iedere maand wat je inkomen is en worden er achteraf geen moeilijke berekeningen uitgevoerd naar aanleiding van het aantal patiënten dat je hebt gezien.

Wie werken er bij Pro-F?

ontmoet je collega:
Video afspelen

Join the Pro-F Family

Binnen de Pro-F Family staan we voor elkaar, maken we plezier en delen we lief en leed. We werken hard maar weten ook hoe we moeten genieten! Van een gezamenlijke picknick, een woensdagavond borrel tot  jaarlijks teamuitje!

Bij Pro-F werken fysiotherapeuten die vragen durven te stellen, out of the box denken en dingen anders doen. Wat centraal staat is een biomechanische onderbouwing van een gedeelde visie op behandelen. Er wordt samengewerkt in een multidisciplinaire team. Ook buiten werktijd zijn er regelmatig leuke uitjes en bijeenkomsten. 

 

Jouw sollicitatie procedure
Ook dit doen we bevlogen

Stap 1: Stuur ons je sollicitatie
Vul het formulier helemaal onderaan deze pagina compleet in. Upload je CV en een foto. 
Stap 2: Kom langs voor een kop koffie
We nemen na je sollicitatie contact met je op om (digitaal) kennis te maken met een kop koffie of thee.
Stap 3: Ontmoet je collega's
Klikt het na de eerste kennismaking? Dan nodigen we je uit om een dag mee te draaien in de praktijk.

Solliciteer
vandaag nog met dit formulier

Ben jij een fysiotherapeut die wil blijven leren om zichzelf te verbeteren? En ben jij bereid om net die ene stap extra te zetten om succes te behalen? Dan is er binnen onze organisatie ruimte voor jou! Vul het formulier onderaan de pagina in en kom kennis maken. We drinken samen een kop koffie, je loopt een dag mee en maakt kennis met dit leuke team.