Vacature: Fysiotherapeut

32-40 uur | Locatie: Pro-F Performance Center, Enschede | Start: direct

Hoe zorg jij

voor blije patiënten?

Ben jij een ervaren fysiotherapeut met vakkennis, een open attitude en pro-actieve houding? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.

Binnen ons Pro-F Performance Center zijn wij op zoek naar een ambitieuze professional voor onze doelgerichte patiënten die weer voor topprestaties willen gaan. Het is aan jou en je collega therapeuten om deze gemotiveerde mensen na een blessure of ingreep weer terug brengen op hun oude niveau of zelfs hoger. Wij zijn op zoek naar een teamplayer met een sterke focus op kwaliteit en klantbeleving.

Video afspelen

Wat zoeken we?

Profieleisen:

  • Spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels is een pré
  • Resultaat- en kwaliteitsgericht
  • Minimaal vier jaar werkervaring als fysiotherapeut
  • Zelfstandig, ambitieus en zelfkennis
  • Je bent bereid om op zaterdag en in de avonduren te werken
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Fysiotherapie
  • Je bent BIG geregistreerd

Wat bieden wij? 

De juiste omstandigheden om te groeien:

Unieke werklocatie

Het Pro-F Performance Center is een fantastische werkomgeving en biedt alle faciliteiten die je je als sportfysiotherapeut kan wensen (en meer). Zo zijn de behandelkamers ruim en goed ingericht. De oefenzaal heeft een tartanbaan, kunstgrasveld en krachtruimte. En voor revalidatie doeleinden is er een zwembad van 1,40 meter diep.

Toegang tot groot netwerk

Pro-F heeft samenwerkingen met verschillende topsportorganisaties en topsporters die we in binnen en buitenland begeleiden op het gebied van performance. Hier is een rol voor jou weggelegd en biedt de kans met topsporters te werken. Zet je ervaring in de sport in op het hoogste niveau!

 
Opleidingen & cursussen

Werken bij Pro-F betekent continue persoonlijke ontwikkeling. Van (incompany) cursussen tot (master) opleiding, bij Pro-F ben je nooit uitgeleerd. Ontwikkel jezelf aan de behandeltafel maar ook daarbuiten. Door bijvoorbeeld les te geven of iets nieuws binnen Pro-F op te zetten. Wij zorgen voor de mogelijkheden en voor iedereen is er een opleidingsbudget.

Vaste uren

Onzekerheid over je salaris geeft onrust. Bij Pro-F heeft iedereen een contract met vaste uren en een uurloon passend bij je functie en ervaring. Zo weet je iedere maand wat je inkomen is en worden er achteraf geen moeilijke berekeningen uitgevoerd naar aanleiding van het aantal patiënten dat je hebt gezien.

Wie werken er bij Pro-F?

ontmoet je collega:
Video afspelen

Join the Pro-F Family

Binnen de Pro-F Family staan we voor elkaar, maken we plezier en delen we lief en leed. We werken hard maar weten ook hoe we moeten genieten! Van een gezamenlijke picknick, een woensdagavond borrel tot  jaarlijks teamuitje!

Bij Pro-F werken fysiotherapeuten die vragen durven te stellen, out of the box denken en dingen anders doen. Wat centraal staat is een biomechanische onderbouwing van een gedeelde visie op behandelen. Er wordt samengewerkt in een multidisciplinaire team. Ook buiten werktijd zijn er regelmatig leuke uitjes en bijeenkomsten. 

 

Jouw sollicitatie procedure
Ook dit doen we bevlogen

Stap 1: Stuur ons je sollicitatie
Vul het formulier helemaal onderaan deze pagina compleet in. Upload je CV en een foto. 
Stap 2: Kom langs voor een kop koffie
We nemen na je sollicitatie contact met je op om (digitaal) kennis te maken met een kop koffie of thee.
Stap 3: Ontmoet je collega's
Klikt het na de eerste kennismaking? Dan nodigen we je uit om een dag mee te draaien in de praktijk.

Solliciteer
vandaag nog met dit formulier

Ben jij een fysiotherapeut die wil blijven leren om zichzelf te verbeteren? En ben jij bereid om net die ene stap extra te zetten om succes te behalen? Dan is er binnen onze organisatie ruimte voor jou! Vul het formulier onderaan de pagina in en kom kennis maken. We drinken samen een kop koffie, je loopt een dag mee en maakt kennis met dit leuke team.